Beylikdüzü Kurye

Beylikdüzü Kurye

Beylikdüzü kurye alma veya teslimat için ekstra fiyat alınmaz. Aynı gün hizmet, nakliye, uçak kiralama veya kullanım için evvelden aslında rezervasyon yaptırmanız gerekiyorsa sadece arayın. Süratli teslimata lüzumunuz varsa, hizmet verdiğimiz sektör budur. Tıp, ezacılık, finans, kadar her şey. Kamyonlar dolusu ve minik hafıza kartları, pasaportlar, anahtarlar ve laboratuvar numuneleri, büyük su filtreleme motorları ve otomotiv endüstrisi için üretim lüzumlulukları ünlü şarkıcılar ve mektuplar için gümrükler.

Beylikdüzü kurye olarak tüm tecrübeli çalışanlarına sahip olduğumuz için trafik ya da kötü hava koşulları bizi fazla etkilemez. Taşıma esnasında firmamız ürününüze zarar gelmemesi için alınması gereken tüm önlemleri ve tedbirleri alacaktır. Doğu tarafından gelen bir çok personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan elemanlarımız mevcuttur.

Beylikdüzü kurye olarak yıllardır insanlara faydalı olma gayreti içinde çabalıyoruz. Amacımız kimseye hiç bir insana, hiç bir hayvana, hiç bir bitkiye ve doğaya zarar ve ziyan vermeden insanların ve şirketlerin işlerini yapmaktır. Bu sektöründe kalite, bilinç ve koşulsuz müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya çalışmaktayız. Kuryecilik sektöründe ilk olarak kendine öncü ve örnek olmayı hedef koyan firmamız hep ileriye doğru emin adımlar ile ve çağa ayak uydurarak ilerlemeye devam etmektedir. 

Beylikdüzü kurye çalışanlarımızla size zaman kazandırma garantisi veriyoruz. Yapılacak her iş için bir zaman gereklidir. Bunun farkında olarak yoğun çalışma temponuz arasında zamanı etkili kullanmak adına size yardımcı olmak için bekliyoruz. İstanbul trafiğinde hızlı ve ekonomik çözümler sunarak kurye hizmeti veriyoruz. Gürpınar kurye müşteri gereksinimlerini doğru bir biçimde karşılayabilmek için çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Profesyonel ekibimizle günün her saati sizin için çalışıyoruz.

Beylikdüzü kurye taşımanın güvenliğini sağlamak için her gönderi için sağlam bir güvenlik tasarıyı uyguluyoruz. Unutulan pasaport yalnız değilsiniz ve çözüm sadece bir telefon uzağınızda. Aynı gün teslimat kuryemiz, pasaportunuzu konutunuzdan veya tanımladığınız adresten alacak ve hizmetimiz aracılığıyla size eriştirecektir. Hava alanından alabilir veya otelinize teslim edebiliriz. Yakuplu kurye kapıdan kapıya, aynı gün teslimattır. Böylece yolunuza süratle başlayabilirsiniz. Tıbbi sağlık ve hastalık arasındaki farktır.

Beylikdüzü kurye olarak tüm tecrübeli çalışanlarına sahip olduğumuz için trafik ya da kötü hava koşulları bizi fazla etkilemez. Alakanız için altta daha fazla bilgi bulacaksınız. Temsilcileri sürücülerini onayladı. Kavaklı kurye kategori A’nızı alabiliyor ve onu akdikeni laboratuvara uçurabiliyor veya götürebiliriz. Her adımda tamamen transparan. Hatta teslim aldığımızda ve teslim ettiğimizde taranması için belgelerinizle beraber gidecek barkod yaftaları dahi sağlayabiliriz. Yani muhakkakki tarafından araştırılmış ve onaylanmıştır.

Beykent Kurye

Beykent kurye balansta, zamanı sizin tarafınıza koyar. Yaşam için administrations eğitim portalı kullanılarak eğitimi almıştır. Ayrıca biyolojik taşıma ve arınma eğitimlidirler. Seçilmiş casus kuryeleri, kapsamlı biyolojik risk taşıma ve arınma eğitimi almış onaylı sürücüleridir. Her gün ilaçları, cerrahi malzemeleri, biyolojik numuneleri ve alakalı malzemeleri taşıyoruz. Serinin anlamını ve bir hayli hastanın ve onların tıp işleri uzmanlarının kendilerini içinde bulduğu yaşam ve vefat dengesini kavrıyoruz.

Beykent kurye tıp ve eczacılık uzmanlarına muhtelif hizmetler olacak ve sunmaktadır. Cümbüş bir prodüksiyon işletmeyi veya hünerli bir umutlu, bir spor ekibi veya reklam casussu olmanıza bakılmaksızın, ehemmiyetli, türünnam tek misali teslimatlar, kapıdan kapıya beyaz eldiven muamelesi görür. Üretim yeri ve teslimat pencerelerinin zorlukları süratli bir biçimde değerlendirilerek kara, ticari hava veya yoluyla mevcut olan en iyi seyahat programını ve erişim modunu oluşturur.

Büyükçekmece Kurye

Büyükçekmece kurye sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından hizmetleri çok rahat ve kolay bir hizmet görünmesine rağmen firmamız tarafından karşılaşılan zorluklar bilindiğinden dolayı bunlar rahatça aşılıyor. Tüm bu sürecin ardından teslimatın yapılacağı noktaya ulaşarak isteğiniz halinde sizlere gönderinin yerine ulaştığına dair tekrar bilgi verebiliyoruz.

Büyükçekmece kurye tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan elemanlarımız mevcuttur. larak tüm tecrübeli çalışanlarına sahip olduğumuz için trafik ya da kötü hava koşulları bizi fazla etkilemez. Taşıma esnasında firmamız ürününüze zarar gelmemesi için alınması gereken tüm önlemleri ve tedbirleri alacaktır. 

Büyükçekmece kurye kalabalık şehirlerde dağıtım hizmetlerinde faaliyet veren bir firma olarak kısa süre içerisinde müşterilerin taleplerini yanıtlayabilmek maharet ister. Firmamız olarak, sizlerin bir taşımacılık firmasından beklediğiniz bütün niteliklere sahip hizmetlerimizle birçok çalışmasında rol almış bulunmaktayız. Uzaktan eşya satışı hizmeti veren firmalar gün içerisinde birçok ürünü müşterilerine kısa süre içerisinde bırakabildiği müddetçe sektörde uzun süreler çalışabilme imkanını bulabilmektedir.

Büyükçekmece kurye çalışmalarında hızlı ve sağlam bir şekilde İstanbul’un tüm noktalarına en geç iki saat içerisinde eşyalarınızı taşıyoruz. Müşterimizin vereceğini söylediği paket içeriği ve verdiği içerik arasında İstanbul’daki adresleri kolaylıkla bulabilen, trafik kurallarına hakim, dağıtım sektörüyle ilgili konularda engin bilgi birikimine ve deneyime sahip olan çalışanlarımız, sizlerin her zaman yanınızdadır. Firmamız, müşteri memnuniyeti ve beğenisini maksimum seviyede tutmak adına yenilikçi bir durumdur.

Büyükçekmece kurye farklılık var ise ve bu durumdan dolayı kurye kanun güçleri tarafından gözaltına alınır. ve fuar standı lojistiği ile de durumunda konusunda uzmanlaşmıştır. Bu rastgele bir yerine yollayarak bir sonraki gösteriye veya ofislerinize geri taşıyacağız. Böylece siz pazarlamaya, satışa ve sunumunuzu müthişleştirmeye odaklanırken, biz standınızı, pankartlarınızı ve sergenlerinizi fuara teslim edeceğiz. Yani politikayla siz değerli müşterilerimize hizmetler sunmaktadır.

Büyükçekmece kurye yapılan araştırmalar, müşterilerin siparişlerini zamanında almadığı durumlarda bir daha aynı firmayla çalışmalar yapılıyor. Toplam bir yer. Alıcı oluşan takımımız, gönderinizin zamanında teslim edilmesi vaadine dönüşen, size öncelik verir. Son teslim tarihlerinizi karşılamak ve en düşük dolarınızı izlemek için mevcut en uygun nakliye taşıtlarını kullanacağız. Kurultay standınızın tehlikesiz bir biçimde teslim edilmesini sağlamak için hava sürüşlü kuru kamyonet var.

Çatalca Kurye

Çatalca kurye kargo kamyonetleri ve diğer muhtelif vasıtaları sunuyoruz. Sergi lojistiği süreci azıcık şuna benziyor: Ürünlerin ve teşhirlerinizi yasal, tehlikesiz ve süratli bir biçimde gümrüğünden geçerek bir sergi yükleme iskelesine taşımak. Kargonun sorunsuz hareket etmesini sağlamak için lüzumlu olan en iyi nakliye usulü, uygun kutu işaretleri, belgeler ve diğer tüm ehemmiyetli bilgiler konusunda size dayanakçı olacağız. Bu hizmet, lüzumlu tüm gümrük teminatlarının düzenlenmesini, sağlar.

Çatalca kurye hava taşıyıcısının varış fiyatlarının ödenmesini ve lüzumlu tüm belgelerin tamamlanmasını kapsar. Ayrıca, gümrük tetkiksi ve gümrük operasyonlarını ayarlamak, mülkleri sergi alanına taşımak ve standa teslimatı sağlamak için iletişim görevlisi olarak hizmet etmek. Ticaret fuarının sonunda standı ve sergileri size iade ediyoruz veya bir sonraki fuara yolluyoruz. Ambalajlama sağlamasak da, bunu yapmanıza dayanakçı olacak bilgi birikimini sağlıyoruz. Sevkıyattan evvel öğrenmeniz gerekenler.

Çatalca kurye elemanlarımız mevcuttur. Teşhiriniz ve malzemeleriniz için doğru nakliye kararlarını vermek size sadece zaman ve para kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda sıkıntı ve hayal kırıklığından da tasarruf sağlayacaktır. Tasarıyla. Tasarlamak için ne kadar çok zamanınız olursa, özel lüzumlarınız için en iyi erişim seçeneklerini o kadar iyi organize edebilirsiniz. Dört ana seçeneğiniz ortak taşıyıcı, minibüs hattı, hava taşımacılığı veya kurye hizmetidir. Taşımacılığı son dakikaya vazgeçmek.

Çatalca kurye alınması gereken tüm önlemleri ve tedbirleri alacaktır. Yani seçeneklerinizi eksiltecek ve maliyetlerinizi yükseltecektir. Teslim sürelerinizi karşılayacak hizmet. Doğru erişim seçeneğinizi tanımlamak için alttakileri göz önünde bulundurun. Gönderinin ambalajlama gereksinimleri ve lüzumlu bakım seviyeyi. Gönderinin menşei ve varış yeri. Erişim için parçalayan süre. Teslim alma ve teslimat olanak ve lüzumlulukları. Ödevinizi yapın özel sergi hizmetlerine, 24 saat takip yeteneğine sahptir.

Çatalca kurye gösteri alanlarına teslimat tecrübeyi olan sürücülere sahip bir taşıyıcı seçin. Taşınma evvelsinde, sırasında ve sonrasında destek için hangi prosedürleri uyguladıklarını bilin. Gönderileri sigortalayın. Serginiz için muhtelif sigorta seçenekleri mevcuttur: kurumsal sigorta poliçeleri, ortak taşıyıcı veya van hattı sigortası ve uzatılmış sorumluluk kapsamı. Bireysel gönderiler için hangi sigorta kapsamının mevcut olduğunu ve hasar arzlarını karşılama prosedürünnam ne olduğunu sorun.

Çatalca kurye saygın taşıyıcı, kayıp veya gecikmeye karşı sigortalıdır. Detaylar için hakimiyet edin. Makûs hava şartları veya natürel afetlerle alakalı kayıp ve özel garantiler için geri ödemeler hakkında bilgi alın. Serginizi sergilenen parçalar için gözetici kılıflar mevcuttur. Ekranı nasıl gönderirseniz gönderin, “zırhlı” olması işe fayda. Battaniye kutuyu bir kurye için işe yarayabilirken, bir kamyonda buna güvenmek risklidir zira ne kadar dikkatli yüklenirse yüklensin nakliye sırasında işler değişir.

Silivri Kurye

Silivri kurye servisi kalite bir şekilde çalışıyor. Fakat diğer bir çok firmada artık kalite tamamen bitiyor. Her kez bu işi yapıyor. Değerli arkadaşlar ve müşterilerimiz firmamız her zaman güven ki ve kaliteli bir şekilde çalışmaktadır. Bizler özel hizmet veriyoruz. Sizin bildiğiniz firmalarından asla değiliz. Yani gösteri ismi ve stant numarasıyla etiketleyin. Tüm nakliye yaftalarının eski yaftaların üzerine tehlikesiz bir biçimde yapıştırıldığından emin olun. Hâlâ gösterilebilecek eski barkodları siyahlığın.

Silivri kurye ile çalışmanın her zaman bir riski de bulunmaktadır. Yani gönderinizin bulunduğu yeri onlarla hakimiyet etmek kolaydır. Yani Yaygın taşıyıcıların dezavantajları, genellikle birkaç transfer yapmalarıdır bu, sevkiyat hasarı ve yanlış manipülasyon olasılığını artırır, yük sıradan yol şokunu tolere edemeyebilir elektronik gibi hassas donanımlar için iyi değildir, ortak taşıyıcılar sadece kabul eder sandık malzemesi. Özellikle artık arabanızla kolileri teslim etmek için ne kadar para kazanabilirsiniz?

Silivri kurye olayı çok önemli bir olaydır. Bu duruma düştüğünüzde Allah izni ile size yardımcı oluruz. Örneğin acil sağlık numune ürün mü hemen yollamanız gerekiyor biz labaratuvarlara hemen getiriyoruz. Yada bir işinizin numunesini mi bakmanız yada göndermeniz gerekiyor? İşte bu numuneyi dakikalar içinde alıyoruz ve yerine sağlam olarak getiriyoruz. Her türlü paketi acil taşırız. Gelenleri değiştirmek için iade adresiyle beraber evvelden basılmış yaftaları alın. Yaygın taşıyıcılar daha ucuzdur.

Fatih Kurye

Fatih kurye hizmeti olarak motorlu acil kurye çalışanlar ile yapılan taşımacılık işlemlerinde farklı hizmet seçenekleri bulunmaktadır. Bu hizmetlerin başında özel kurye servisi bulunmaktadır. Tüm paket ve kargoların  bir yerden başka bir yere acil şekilde taşınması durumunda motosikletler ile bu işlemler kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirilebilir. Zaten bu kocaman şehirde artık bunu başarabilecek bir sistem daha kurulmadı. Trafiği için tek çare şu anki bu kurye elemanlardır.

Fatih kurye tedbirleri alacaktır. Böyle lduğumuz için trafik ya da kötü hava koşulları bizi fazla etkilemez. Taşıma esnasında firmamız ürününüze zarar gelmemesi için alınması gereken tüm önlemleri. Bisikletle teslimat yaparken, park yeri meseleyi ve trafik cezaları gibi giderlerle uğraşma olasılığı eksilir. Bisikletler, daha ufak ve daha hareketli olduklarından, park etmek için daha az alan gerektirir ve trafiğe takılmadan daha kolay hareket edebilirler. Vergi ve lisans fiyatları.

Fatih kurye çalışmalarına her geçen gün hız vermeye devam ediyor. Buradaki şirket sahipleri gönderilerini hiç bir vakit zamanında gönderemiyor. Bu işlerde en büyük sorun zaman meselesidir. Bisikletler motorlu vasıtalara mukayeseyle daha az vergi ve lisans fiyatı gerektirir. Kurye firmaları, motorlu taşıt filosunu eksilterek bu cins tüketmeleri düşürebilir ve tasarruf sağlayabilir.Bu maliyet avantajları, kurye firmalarının operasyonel maliyetlerini düşürerek daha rekabetçi maliyetler sunmalarını sağlar.

Fatih kurye bunun yanı sıra express teslimat seçenekleri de bulunmaktadır. Günün her saatinde teslimatlar hızlı bir şekilde yapılabilmekte. Gece teslim edilmesi gereken hayati öneme sahip ilaçlar için sabah olmadan yerine veriyoruz.  Kuryecilik sektöründe ilk olarak kendine öncü ve örnek olmayı hedef koyan firmamız hep ileriye doğru. Kullanıcılar da daha uygun maliyetli teslimat hizmeti alabilirler.Motosikletli Kurye, Hem İşinin İşin disiplinine uygun lüzumlu eğitimden geçerek kurye sektöründedir.

Fatih kurye emin adımlar ile ve çağa ayak uydurarak ilerlemeye devam etmektedir. Yani bir şirket dahilinde hizmet veren motorlu kuryeler, otomobilli kurye hizmetlerine seçenek bir alternatif oluşturmaktadır. Ayrıca acil lüzum halinde kısa zamanda adresine erişmesi gereken gönderileri motorlu kurye personelleri zamanında adresine eriştirebilmektedir. Otomobilli vasıtalara göre taşıt trafiğine takılmadan ve dar caddeler korunmadan rahatlıkla geçiş ihtimali sağlanabilecek motosikletler ile gönderiler var.

Fatih kurye akdikeni adresine zamanında teslim edilebilmektedir.Bu program, Motosikletli Kurye adayının dokümanlandırılmasına müteveccih olarak yapılacak olan imtihan için temel koşulları, yeterlilik alanını, imtihan şartlarını, kabul koşullarını ve evraklandırma süreci hakkında bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.Gönderiniz için günü veya zamanı emin teslimat alternatiflerimizden faydalanabilirsiniz. Özel gereksiniminize göre de çözüm sunabiliriz. Yurt içi aynı gün İstanbul saat garantili teslimat, olmaktadır.

Balat Kurye

Balat kurye tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatlar yapılacağı noktaya ulaşıp gönderi yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan kurye elemanlarımız mevcuttur. Yani gün içi motorlu kurye hizmetleri, yurt içi taşımalar ve ara taşımacılık hizmetleri sunmaktayız.gönderiniz için günü veya zamanı emin teslimat alternatiflerind faydalanabilir, gereksiniminize özel çözümler ile yurt içi aynı gün saat garantili teslimat.

Balat kurye olarak yıllardır insanlara faydalı olma gayreti içinde çabalıyoruz. Amacımız kimseye hiç bir insana, hiç bir hayvana, hiç bir bitkiye ve doğaya zarar ve ziyan vermeden insanların ve şirketlerin işlerini yapmaktır. Yani gün içi motorlu, yurt içi taşıma ve ara taşımacılık olanakla hizmetleri ile süratli hizmetin tadını çıkarın. İstanbul hizmeti olarak her zaman trafik sorununu tamamen ortadan kaldırmak için şehir içinde ve dışında kullanılan bir servistir. Motorlu servisi size çalışmalarında çok iyi işler sunacaktır.

Aksaray Kurye

Aksaray kurye hizmeti ile İstanbul her ilçesinin tüm bölgeleri ve semtlerine çalışmamız vardır. İstanbul da her yere gitmeyen pek azdır sanırım. Çalışmamız burada bulunan çok büyük firmalarda bizim sayemizde biraz olsun rahat ettiler. Kurye hizmeti ile yollayacağınız bütün paketler bizim garantimiz altındadır. Ama bu trafik bizi psikoloji olarak bunaltıyor bizleri hemde çok. Böylece dışarıya fazla iş vermedikleri için bizim işlerimiz çok azaldı. Acil kurye her konuda olduğu gibi zaman konusunda da bir çok sorunu halletmiştir.

Aksaray kurye sistemi ile her zaman başarıyı yakalayın. İşte gerçekleştirirken yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi trafik koşullarının çok yoğun olmasıdır. Firmamız çalışan tüm müşterilerimizden teslim aldığı kurye gönderilerini hızlı ulaşma yöntemi ile adresine ulaştırmak için süre garantisi sunsa da bu trafik sıkıntıları gecikme oluşturmaya yıllardır devam etmektedir. Bu diğer kurye hizmetlerinde belirli saatlere dayanarak hareket edilmesi de müşterilerin pek memnun olmadığı durumlardan biridir.

Beyazıt Kurye

Beyazıt kurye sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından kurye hizmetleri çok rahat ve kolay bir hizmet görünmesine rağmen firmamız tarafından karşılaşılan zorluklar bilindiğinden dolayı bunlar rahatça aşılıyor. Tüm bu sürecin ardından teslimatın yapılacağı noktaya ulaşarak isteğiniz halinde sizlere gönderinin yerine ulaştığına dair tekrar bilgi verebiliyoruz.

Beyazıt kurye tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan kurye elemanlarımız mevcuttur. Moto kurye olarak tüm tecrübeli çalışanlarına sahip olduğumuz için trafik ya da kötü hava koşulları bizi fazla etkilemez. Taşıma esnasında firmamız ürününüze zarar gelmemesi için alınması gereken tüm önlemleri ve tedbirleri alacaktır. 

Cağaloğlu Kurye

Cağaloğlu kurye sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından kurye hizmetleri çok rahat ve kolay bir hizmet görünmesine rağmen firmamız tarafından karşılaşılan zorluklar bilindiğinden dolayı bunlar rahatça aşılıyor. Tüm bu sebeplerden dolayı taşımacılık konusunda pek çok kişi için tatmin edici bir hizmet ortaya çıkmayabilir. İstanbul içi Büyükçekmece, Silivri, Çatalca gibi gidiyor.

Cağaloğlu kurye tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan kurye elemanlarımız mevcuttur. Moto kurye olarak tüm tecrübeli çalışanlarına sahip olduğumuz için trafik ya da kötü hava koşulları bizi fazla etkilemez. İstanbul ilçeleri ile yakın olması onun aynı zamanda. İstanbul ilçeleri içinde olan iletişim kurmanın zaman zaman gerektiği iş yapılıyor.

Eminönü Kurye

Eminönü kurye bu ilçede en hızlı paket teslimini yapar. Çünkü çalışma sistemimiz ve çalışma prensiplerimiz, karşılaşılabilecek riskleri en aza indirmektedir. Moto-kurye kullanan firmaların sayısının gün geçtikçe çoğalması ile beraber motor-kurye sektöründe çalışan sayısı da doğru orantılı olarak çoğalış göstermektedir. Çoğu zaman negatif şartlarda çalışan moto kuryelerin en çok mağduriyet yaşadığı mevzuların başında ise geçirmiş olduğu trafik kazaları gelmektedir.Kendi tecrübesinden yola çıkarak, sürüyor.

Eminönü kurye insanların değişen zaman ve şartlara göre şahsileştirilmiş uygulamalara olan lüzumunu farkedip “şahsa özel kurye” fikrini geliştirmiş. Bu konutta unuttuğunuz bir dosyayı büronuza, günün rastgele bir saatinde sipariş ettiğiniz rastgele bir ürünü konutunuza ya da sizin için bir kutuyu yollamak istediğiniz şahsa eriştiren şahsi bir kurye hizmeti hatta mobil bir asistan gibi çalışıyor. Ailesi ile yaşayan ancak işlerini İstanbul’da yürüten bir teşebbüsçü olan fikrini hayata geçirmek için istiyordu.

Sirkeci Kurye

Sirkeci kurye İstanbul içi tüm gönderilere 90 dakika teslimat garantisi veriyoruz. Acil hızlı teslimat. İhtiyacınıza göre hızlı, gün içi yada normal ertesi gün teslimat ve kapıda ödemeli ürün, paket gönderimi tam zamanında yerine getirilir. Bu noktada iş olarak bizimle bağlantıya geçti. Konteynır büromuza elinde uygulama çizimleri ile geldi. Tüm uygulaması için fikirleri, çizimleri ve bastıramadığı bir coşkuyu vardı. Bey’in. yerel bir mobil uygulama işletmeyi ile çalışma isteği, fikrinin çıkış noktası ve projenin benimsemiştir.

Sirkeci kurye tüm bireysel ve kurumsal gönderim ve satın alma taleplerinizde kurye 30 dakikada kapınızda. Hızlı planlı teslimat. E-ticarete çok özel çözümler sunuyoruz. En uygun ve en ucuz fiyatlı sistemi. İstanbul içi acil teslimat için arayın trafikte kalmayın. Tüm bu sürecin ardından teslimatın yapılacağı noktaya ulaşarak isteğiniz halinde sizlere gönderinin yerine ulaştığına dair tekrar bilgi verebiliyoruz. Yani potansiyeli bizi de heyecanlandırmıştı. Lüzumlu teknik detayları görüştükten sonra hemen işe koyulduk.

Tahtakale Kurye

Tahtakale kurye servisi kalite bir şekilde çalışıyor. Fakat diğer bir çok firmada artık kalite tamamen bitiyor. Her kez bu işi yapıyor. Değerli arkadaşlar ve müşteriler firmamız her zaman güven ki ve kaliteli bir şekilde çalışmaktadır. Özel hizmet veriyoruz. Sizin bildiğiniz firmalarından asla değiliz. Yani servisi kalite bir şekilde çalışıyor. Fakat diğer bir çok firmada artık kalite tamamen bitiyor. Her kez bu işi yapıyor. Değerli arkadaşlar ve müşteriler firmamız her zaman güven ki ve kaliteli bir şekilde çalışmaktadır.

Tahtakale kurye ilk olarak görevimiz, zor durumda kalmış firmalara hep yanında olduklarını göstermek için adreslere kadar hizmet işleri vermekteyiz.  Sistemi ile müşterilerimizin her türlü ihtiyacını adrese teslim olarak hızlıca ediyoruz. Gerçekten de bir elemanımızı yollayarak aldırıyoruz Özel hizmet veriyoruz. Sizin bildiğiniz firmalarından asla değiliz. Çalışmanın her zaman bir riski de bulunur. Bölge içinde tüm semtlere 30 dakikada teslimat. Tüm bu sürecin ardından teslimatın yapılacağı noktaya ulaşarak gidiyoruz.

Topkapı Kurye

Topkapı kurye kullanıcılar için iOS, kuryeler için ise Android uygulamasını geliştirmeye başladık. Projenin devamında kurye işletmeleri ile görüşülüp, kullanıcı temennileri incelendiğinde evrimleşerek daha kapsamlı bir uygulama halini aldı. İlk etapta sadece bir gönderiyi direk sahibinden alıp istenilen noktaya yollama fikri varken daha sonra tamamen şahsa özel hizmet verecek bir mobil asistana dönüştü.Takribî 10 aylık bir geliştirme sürecinin sonunda App Store’da yayınlandı ve ana sayfada öne çıkan uygulamalarda 3. sıraya yükseldi.

Topkapı kurye şuan İstanbul’da bulunan ortaklaşa house bürosunda işlem takımı iş geliştirme süreçlerine idarerken biz de iş olarak yazılım geliştirme ve teknik destek kısmını yürütüyoruz. Yani Önümüzdeki 6 aylık periyotta Android uygulaması da kullanıcılar hizmetine sunulacak. Şuan sadece İstanbul’da faaliyet gösteren yakın zamanda Bursa, İzmir, Ankara ve yurtdışında da hizmet vermek için ilk etapta kullanıma sunulacak. İnternet ve mobil uygulamaların hayatımıza çok süratli bir biçimde giriş yaptığı son 10 senede devam edecektir.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın